Ma: 2021.12.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
„Érzelmi kapcsolat” Borsodban: 17 éves „szerelmét” futtatta a 15 éves „c-típusú” - éhesek voltak, tehát cigit vettek a pénzből
Privatkopo.info 2021. 12. 15. 15:50:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt emberkereskedelem bűntette miatt egy 15 éves fiatalkorú ellen, aki a vele együtt a miskolci gyermekotthonból elszökött 17 éves barátnőjét arra bírta rá, hogy prostitúcióval keressen pénzt.A vádirat szerint a vádlott egy miskolci gyermekvédelmi otthonban volt elhelyezve a sértett kiskorú lánnyal, akivel „érzelmi kapcsolatba került”. 2019. év tavaszán elszöktek, a városban laktak, de májusra elfogyott a pénzük.

A fiú felvetette barátnőjének, hogy prostitúcióból kellene jövedelmet szerezniük, amihez majd ő segítséget nyújt. A sértett, mivel neki is szüksége volt pénzre, beleegyezett.

Együtt elmentek a város egyik külterületi utcájára, ahol a vádlott egy autóval közlekedő férfit megállított, és megállapodott vele, hogy a sértett pénzért számára szexuális szolgáltatást nyújtson. Az ismeretlen férfi az autóval elszállította a kiskorút, és közösült vele, amiért 5000 forintot fizetett. A sértett a teljes összeget átadta a fiúnak, aki abból cigarettát vásárolt, megkínálta belőle a sértettet, viszont a visszajáró pénzt teljes egészében megtartotta magának.

A vádlott ezután is arra „ösztönözte” a kiskorút, hogy a későbbiekben is ilyen módon jussanak pénzhez, de a sértett ezt megtagadta.

A vádhatóság közölte: a büntetlen előéletű, 15 éves „navajonkivel” szemben - tárgyalás mellőzésével - büntetővégzésben fiatalkorúak börtönében letöltendő, de végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés gyanúja miatt kezdeményezi Völner Pál államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat