Ma: 2024.06.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált
Privátkopó 2024. 05. 07. 16:32:00

Egy karcagi cigány úgy megvert egy fiatal lányt tavaly áprilisban, hogy életveszélyes sérülései keletkeztek. Mindezt azért, hogy prostitúcióra bírja rá. A nyomozó hatóság vádemelést javasol a brutális férfival szemben.A rendőrség tájékoztatása szerint egy 26 éves karcagi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. április 28-ra virradóra, lakóházában órákon keresztül bántalmazott egy kiskorú helybeli lányt.

A férfi azt tervezte, hogy a lányt külföldön - a felügyelete mellett - prostituáltként dolgoztatja, és a saját megélhetését ebből fedezi. A lány ezt megtagadta, ezért a férfi olyan brutálisan bántalmazta, hogy életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök elfogták az elkövetőt, és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A nyomozó hatóság az emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt folytatott ügy vizsgálatát befejezte, vádemelést javasolnak, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

További friss információk
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség a szocialista Molnár Zsoltot
Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát
Kormánytisztviselők kenőpénzért cserébe európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Baja Ferenc volt minisztert
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat