Ma: 2021.12.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Húsvillával mellkason szúrta férjét
Privatkopo.info 2021. 12. 07. 12:49:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a büntetés súlyosítását indítványozta annak a vádlottnak az ügyében, aki férjének egy verekedésbe torkolló vita során életveszélyes sérülést okozott.A Somogy megyei településen élő házaspár 2018 augusztusában otthon italozott. A késő délutáni órákra ittas állapotba kerülve összevesztek. A veszekedés során a feleség egy húsvillával férjét mellkason szúrta. Az életveszélyes sérülést szenvedett férj dühében egy kapanyelet ragadott, és azzal - súlyos sérülést okozva - többször megütötte feleségét.

Az első fokú Kaposvári Törvényszék - a vádnak megfelelően - a feleséget életveszélyt okozó testi sértés, míg férjét testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek. Ezért a nőt két év letöltendő börtönbüntetésre, a férfit egy év - felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész a feleség büntetésének súlyosítása iránt nyújtott be fellebbezést, amelyet a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott.

Az eljárás másodfokon a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

További friss információk
A Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés gyanúja miatt kezdeményezi Völner Pál államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat