Ma: 2021.11.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Elfogták a 20 éves zsarolót
Privatkopo.info 2021. 11. 15. 9:01:00

Egy 18 éves helyi fiú tett feljelentést a Dunaföldvári Rendőrőrsön ismeretlen személy ellen, aki megzsarolta őt.A sértett elmondta, hogy 2021. november 10-én, a helyi buszmegállóban ment oda hozzá a vele közel egykorú fiatal, hogy elkérje telefonját, mert egy zeneszámot akart meghallgatni. A sértett átadta a készüléket, azonban az ismeretlen csak akkor volt hajlandó visszaadni a telefont, ha pénzt kap érte.

A zsaroló azonban nem elégedett meg a megfélemlített fiú által átadott összeggel, még több pénzt követelt. Többször veréssel is fenyegette, hogy tőle pénzt csaljon ki. Végül a sértett félelmében másnap újabb összeget adott át a zsarolónak, akit a nyomozók még a helyszínen elfogtak.

A 20 éves helyi férfit előállították, elszámoltatták, és zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsították meg. A rendőrök lefoglalták tőle a zsákmányolt összeget is.

Az elkövető nem ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg garázdaság, könnyű testi sértés és zaklatás vétség miatt is nyomoznak ellene. 

További friss információk
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat