Ma: 2023.11.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kéjlak és kártyabarlang Miskolcon
Privátkopó 2022. 10. 25. 9:14:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 28 éves férfi ellen prostitúció elősegítésének bűntette és tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette miatt. A férfi Miskolcon két lakást prostituáltak részére adott ki azért, hogy ott szexuális cselekményeket végezzenek, míg egy másik lakásban hónapokon keresztül póker kártyajátékot szervezett, versenyszerű lebonyolításban 10 000-50 000 forint közötti „beülő pénzért”.A vádirat szerint a férfi 2020. május végétől bérelt Miskolcon két lakást, amelyeket kifejezetten prostituáltak részére kiadott abból a célból, hogy ott szexuális cselekményeket végezzenek. A prostituáltakkal rendszeresen telefonos kapcsolatot tartott, beszedte tőlük a bérleti díjakat, az egyik lakás esetében napi 10 000 forint, a másik vonatkozásában napi 8 000 forintot. A bérbeadásból 9 hónap alatt 1 700 000 forintot szerzett meg.

A vádlott 2020. március 2021. február között egy másik miskolci lakásban - legalább húsz alkalommal - szervezett póker kártyajátékot versenyszerű lebonyolításban. Esetenként tíz játékos gyűlt össze, akik 10 000-50 000 forint összegekért váltottak zsetont, azaz úgynevezett „beülő pénzt”. Az egyes alkalmakkor összegyűlt pénzből a férfi levonta a saját részét, illetve kifizette a kártyaosztókat, majd a játékosokat helyezéseik függvényében. A játékokhoz minden esetben vendéglátást, így ételeket és alkoholt is biztosított.

A vádlott úgy szervezett rendszeresen kártyajátékot, hogy arra jogosultsággal és hatósági engedéllyel nem rendelkezett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott.

További friss információk
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Pénzmosás miatt is nyomoznak a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom finanszírozása ügyében
Volt találkozó a korrupt Schadl, a lefizetett államtitkár, Völner és a „jó miniszter asszony”, Varga Judit között
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat