Ma: 2021.12.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Két idős embert ölt meg egy elmebeteg
Privatkopo.info 2021. 12. 17. 9:50:00

A Fejér Megyei Főügyészség többszörösen minősülő emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2021. március 7-én, egy Fejér megyei településen két idős személyt ölt meg az otthonukban.A vád szerint a gondnokság alatt álló férfi éjjel - az otthonából - gyalog elindult azért, hogy élelmiszert szerezzen. A sértettek ingatlanára a kerítésén átmászva bejutott, a füstölőkamra lakatját egy vascsővel lefeszítette és magához vette a helyiségben tárolt füstölt árut, azonban a cselekménye során az ingatlan lakói megzavarták. A vádlott ekkor az élelmiszer megtartása érdekében a 81 és 73 éves sértettet a nála lévő 13,5 cm pengehosszúságú késsel többször megszúrta. A sértettek a szúrások következtében fellépő vérveszteség miatt az udvaron rövid időn belül elhunytak.

A férfi a holttesteket az udvaron lévő vízaknába rejtette, gallyakkal és az aknafedéllel lefedte, majd a húsokat az útközben talált kerékpárra pakolta. A férfi magához vett egy 10 000 forintos bankjegyet is, amelyet a konyhában talált, és elindult haza. A rendőrséget hajnalban a kutyaugatásra felfigyelő szomszédok értesítették.

Az ügyészség vádiratában a terhelt büntethetőséget kizáró kóros elmeállapotára tekintettel vád alóli felmentését, kényszergyógykezelés elrendelését, valamint az előzetes kényszergyógykezelés fenntartását indítványozta.

További friss információk
Egy vádlott azt állítja, hogy a Fradi Security emberei életveszélyes fenyegetéssel, zsarolással és veréssel kényszerítették vallomásra
A Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés gyanúja miatt kezdeményezi Völner Pál államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat