Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kétszer raboltak ki egy kiskorút a cigánybűnözők
Privátkopó 2024. 02. 16. 9:04:00

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádat emelt három férfival szemben, akik 2023 nyarán, egy budapesti buszon, fenyegetéssel szerezték meg egy kiskorú pénzét, majd a buszról leszállva, az Örs vezér téren is kirabolták.A vádlottak 2023. augusztus 7-én, délután, Budapest XVII. kerületében felszálltak a X. kerület, Örs vezér tere felé közlekedő egyik autóbuszra. A három férfi a busz hátsó részében felfigyelt az egyedül utazó kiskorú sértettre, majd leültek mellé úgy, hogy közrefogták. Egyikük megszólította, és közben ölelgette a sértettet, aki ezt megelégelve felállt és a busz ajtajához ment. Az előbbi vádlott azonban utána ment, majd közel hajolt a sértetthez, és közölte, hogy a társai le akarják ütni, el akarják venni a cuccait, de ha ad 1000 forintot, akkor megvédi.

A sértett megijedt, és félelmében átadta a pénzt. A férfi azonban újból 1000 forintot kért, amit a kiskorú a fenyegetés hatására szintén átadott, majd próbált eltávolodni.  A fenyegető követte, és további 5000 forintot követelt, a sértett azonban ezt már megtagadta.

A kiskorú az Örs vezér terénél leszállt a buszról, a vádlottak pedig követték. Amikor utolérték, közrefogták, az egyik elkövető benyúlt zsebébe és fülhallgató tokot és készpénzt vett ki, miközben egyik társa a sértett másik zsebében kutatott értékek után. A rablást követően a vádlottak futva távoztak a helyszínről.

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a három, büntetett előéletű férfit csoportosan elkövetett rablás bűntettével vádolja, és velük szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

További friss információk
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Baja Ferenc volt minisztert
Befolyással üzérkedés bűntette miatt a legfőbb ügyész indítványt tett dr. Molnár Zsolt országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére
Hűtlen kezeléssel és közokirat-hamisítással vádolják Kozármisleny polgármesterét
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat