Ma: 2022.05.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kifosztás és súlyos testi sértés
Privatkopo.info 2021. 12. 17. 10:18:00

Kifosztás és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt a Szécsényi Rendőrkapitányság folytatott eljárást egy 31 éves rimóci lakos és 14 éves társa ellen. A férfi és a fiatalkorú 2021. augusztus 1-jén éjszaka, egy rimóci italbolt előtt bántalmazták a sértettet. A felnőttkorú kétszer, ököllel, míg a társa egy alkalommal, tenyérrel ütötte meg a férfit, aki ekkor elesett.

A 31 éves gyanúsított az áldozat telefonját - hogy megakadályozza a segítségkérést - a sértett kezéből kivette és földhöz vágta, míg a 14 éves fiú a zsebeit átkutatta és a benne lévő 20 000 forintot kivette, majd a helyszínről távoztak.

A rendőrök a büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldték. 

További friss információk
Felfüggesztett börtönre ítélték Álmosd volt polgármesterét, aki önkormányzati pénzből vett magának bojlert és háztartási gépeket
Vesztegetés bűntette gyanúja miatt őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három munkatársát
A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselőt
Polgármester, önkormányzati alkalmazott és egy építőipari cég vezetőjének letartóztatását indítványozta az ügyészség
Hack Péter: az ügyészség hibát követ el a Völner-ügyben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat