Ma: 2021.12.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Közlekedési táblával támadtak a „navajonkik”, áldozatuk életveszélyes sérüléseket szenvedett
Privatkopo.info 2021. 12. 07. 11:08:00

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a két mindszenti fiatal ellen, akik egy közlekedési táblával és egy seprűnyéllel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit a városban.A rendőrségre 2020. szeptember 26-án, hajnalban érkezett bejelentés, hogy Mindszenten két fiatal kidöntött egy közlekedési táblát, majd azzal és egy seprűnyéllel - szóváltást követően - rátámadtak egy helybeli férfire. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították a 17 éves R. Máriót és a 15 éves társát, S. Eriket. A gyanúsítottakat a Közterületi Támogató Alosztály munkatársai előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra. Ellenük életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

További friss információk
A Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés gyanúja miatt kezdeményezi Völner Pál államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat