Ma: 2021.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Megverte és kifosztotta ivócimboráját
Privatkopo.info 2021. 11. 16. 10:35:00

Megverte, majd kifosztotta ivócimboráját egy keceli lakos, amiért az nem töltött neki cigarettát. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói pár óra múlva őrizetbe vették a kifosztással gyanúsítható 34 éves férfit.Egy keceli férfi értesítette a rendőrséget 2021. november 13-án, mivel egy szomszédja az otthonában rátámadt, majd ellopta a telefonját.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a férfi iszogatni ment át hozzá a délután folyamán. A jó viszonyra való tekintettel készségesen beengedte otthonába a helybélit, akivel ezután elfogyasztottak néhány pohár bort. Amikor már jó hangulatba kerültek, az ivócimbora megkérte a házigazdát, hogy töltsön neki egy cigarettát, azonban azt a válasz kapta, hogy töltsön magának. Ettől a vendég bedühödött és ütni-verni kezdte vendéglátóját. Az áldozat megszédült az ütésektől, amit kihasznált ismerőse, és menekülés előtt még magához vette a sértett telefonját.

A kiskőrösi nyomozók néhány órával később elfogták és őrizetbe vették a 34 éves keceli lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki kifosztás bűntett miatt.

A rendőrök kezdeményezik a letartóztatásának indítványozását.

További friss információk
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat