Ma: 2021.12.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Ollóval rabolt ki egy használt ruha üzletet
Privatkopo.info 2021. 12. 07. 11:02:00

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette és további bűncselekmények miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Dunaújvárosban ollóval rabolt 120 000 forintot egy használt ruha üzletből.A vádirat szerint a férfi 2020. szeptember 25-én azért tért be a használt ruha kereskedésbe, hogy pénzt szerezzen. Az alkalmazott felhívta a figyelmét, hogy záróra van, ezért távozzon az üzletből, azonban a férfi arra hivatkozott, hogy sokáig dolgozott és gyermekeinek kabátra van szüksége. Amíg az eladó a ruhákat összeválogatta, a férfi egy ollót vett ki az írószertartóból, a nő mögé lépett, a nyakát az egyik karjával átkulcsolta, a másik kezével az ollót a nyakához szorította és a bevétel átadását követelte.

Az eladó a fenyegetés hatására a kasszából átadott a férfinak 120 000 forintot, majd a távozó férfit követte, azonban a rabló combon rúgta és a pénzzel elmenekült.

A férfi a cselekményt megelőzően - szintén Dunaújvárosban - három sértettől vett el készpénz és különböző értékeket.

Az ügyészség vádiratában a többszörös visszaesővel terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyektől eltiltást, vagyonelkobzást, a polgári jogi igények elbírálását, valamint annak megállapítását indítványozta, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

További friss információk
A Legfőbb Ügyészség hivatali vesztegetés gyanúja miatt kezdeményezi Völner Pál államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését
Politológus: „a magyar elit kriminalitás határán mozgó rétege megengedhetetlenül szoros kapcsolatot ápol a rendőrséggel”
Vagyonából kiforgatott volt fideszes oligarcha: „ha sikeres vállalkozást megkívánnak egyes „befektetők”, azt banki, felszámolói, bírói, végrehajtói segédlettel, erre szakosodott ügyvédek hadával, nyomozók, ügyészek részvételével el is veszik”
Mindent beismert a Boldog-ügy egyik vádlottja: kenőpénzeket vett át és juttatott célba
A NAV nyomozói rajtaütöttek a badacsonytomaji fideszes pénzszivattyún
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat