Ma: 2024.04.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Összehangolt akció keretében csaptak le a kábítószert árusítókra a rendőrök
Privátkopó 2024. 02. 15. 15:05:00

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást három férfival szemben, mert információ merült fel, hogy anyagi haszonszerzés céljából tiltott szereket árultak. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsítottak letartóztatását.A 41 éves velemi férfit a rendőrök 2024. február 9-én, délután, az egyik veszprémi benzinkúton fogták el, és az autójában, egy cigarettás dobozba elrejtve, nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús port találtak és foglaltak le. A másik elkövetőt, egy 20 éves veszprémi férfit 2024. február 14-én, reggel, Szentgálon, harmadik társukat - a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai segítségével - Veszprémben fogták el a nyomozók.

Az elfogásokkal párhuzamosan több ingatlant, valamint érintett gépjárművet kutattak át a nyomozók. Ennek során elektronikai eszközöket és fegyvernek látszó tárgyakat foglaltak le.

A terjesztőket - akik közül az egyik küzdősportokban országos szintű bajnok - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók őrizetbe vették, kihallgatták, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

További friss információk
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Baja Ferenc volt minisztert
Befolyással üzérkedés bűntette miatt a legfőbb ügyész indítványt tett dr. Molnár Zsolt országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére
Hűtlen kezeléssel és közokirat-hamisítással vádolják Kozármisleny polgármesterét
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat