Ma: 2024.02.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Rendszeresen vásárolt kábítószert a rendvédelmi dolgozó
Privatkopo.info 2022. 10. 04. 11:46:00

Az ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közös bűnügyi akciót hajtott végre.A rendőrség több szervezeti egysége részvételével zajló összehangolt eljárási cselekmények eredményesek voltak, a Nemzeti Védelmi Szolgálat felderítését sikeres tettenérés követte.

A megalapozott gyanú szerint a budapesti férfi pontosan meg nem határozható ideje és gyakorisággal, de legalább két éve rendszeresen vásárolt kábítószernek minősülő kokaint.

Előzetes egyeztetést követően 2022. szeptember 21-én, 12 óra körül egy újpesti parkolóban ismét találkozott a dílerrel és tőle fogyasztás céljára kokaint szerzett meg.

A nyomozó ügyészség folytatólagosan elkövetett csekély mennyiségű kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúját közölte a 36 éves férfival.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte.

A kábítószert megszerző férfi ellen a nyomozó ügyészség folytat eljárást, mivel a rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjaként elkövetett bűncselekmény esetén kizárólagos ügyészségi nyomozásnak van helye, míg a kábítószerrel kereskedő személy ellen a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz.

További friss információk
Hűtlen kezeléssel és közokirat-hamisítással vádolják Kozármisleny polgármesterét
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Pénzmosás miatt is nyomoznak a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom finanszírozása ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat