Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Kiszolgáltatott nőkre vadászott egy, magát taxisnak álcázó férfi Budapesten
Privátkopó 2023. 09. 08. 13:52:00

Pénteken tartott előkészítő ülést annak a férfinak az ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróság, aki magát taxisnak kiadva kényszerített szexre nőket Budapesten. A vádirat szerint a férfi 2021 őszéig - részben engedély nélkül - foglalkozott személyszállítással a fővárosban.2021. augusztus 8-án, hajnalban beszállt a vádlott autójába egy súlyosan ittas, védekezésre képtelen nő, akit a sofőr megerőszakolt.

Egy másik alkalommal, 2021. november 24-én, este pedig egy közepesen ittas állapotban lévő nővel szemben követett el szexuális kényszerítést, amikor a nő személyszállító szolgáltatás igénybevétele céljából beszállt az autójába.

Miután a férfit őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a tartózkodási helyére korlátozott bűnügyi felügyeletét, hamis dokumentumokkal próbált enyhítést kérni. Az előkészítő ülésen a férfi a szexuális kényszerítést nem ismerte el, csak a hamis papírokat vallotta be. A tárgyaláshoz való jogáról nem mondott le. A büntetőügy tárgyalása november 24-én fog kezdődni.

A bíróság a bizonyítási indítványok elhangzását követően tárgyalásra utalta az ügyet, ami november 24-én a vádlott és a különös bánásmódot igénylő sértettek kihallgatásával kezdődik meg.

A vádlott és védője a jelenlegi tartózkodási helyre korlátozott bűnügyi felügyeletnél enyhébb kényszerintézkedést kért, azt azonban a bíróság elutasította. A férfi lakóhelyét csak külön bírói engedéllyel hagyhatja el és mozgását továbbra is technikai nyomkövető eszközzel ellenőrzik.

A kényszerintézkedésről másodfokon a Fővárosi Törvényszék dönt.

További friss információk
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a Fidesz tiszabői jelöltjét
Gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség a szocialista Molnár Zsoltot
Felfüggesztették az MSZP-s Molnár Zsolt mentelmi jogát
Kormánytisztviselők kenőpénzért cserébe európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Baja Ferenc volt minisztert
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat