Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
15 éves lánytól követelt szexuális tartalmú fényképeket, videókat
Privatkopo.info 2021. 12. 23. 4:40:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség nemi élet szabadsága és nemi erkölcs elleni bűncselekmények miatt kezdeményezett személyi szabadságot érintő kényszerintézkedést az ügyben. A gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették.A nyomozás adatai szerint 2019 novemberében egy 20 éves férfi egy internetes társkereső alkalmazáson megismerkedett az akkor 15 éves lánnyal.

A megalapozott gyanú szerint a férfi beszélgetéseik során rávette a sértettet, hogy küldjön magáról kompromittáló tartalmú, őt minimális ruházatban ábrázoló fényképeket.

Miután ezen képeket a sértett a további ismerkedés reményében elküldte,  a férfi több alkalommal azzal fenyegette, hogy a képeket nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé teszi, ha a lány nem teljesíti további követeléseit.

A fenyegetések hatására a kiskorú először ruha nélküli képeket küldött magáról, majd - azon fenyegetés hatására, hogy az elkövető a képeket a lány iskolatársai körében fogja terjeszteni - kifejezetten pornográf jellegű képeket is csatolt.

A férfi azonban az újabb képekkel sem elégedett meg, és további fenyegetésekkel arra kényszerítette a sértettet, dokumentálja, ahogy különböző helyszíneken és módon szexuális cselekményt végez magával, majd ezen képeket és videókat küldje meg neki.

Végül a sértett a rendőrséghez fordult.

A nyomozó ügyészség elrendelte a férfi őrizetét, majd tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntette és más bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Az ügyészség bűnügyi felügyelet és távoltartás elrendelésére tett indítványt a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsánál.

További friss információk
DK: Rogán Antal a végrehajtói kar korrupció miatt letartóztatott elnökének „gazdája”?
Feljelentést tesz a DK, amiért az ügyészség hagyja, hogy „Völner Pál szabadlábon mászkáljon” - Schadl „gazdáját” védik Orbánék
Publicus-felmérés: a többség úgy gondolja, hogy nem egyedüli érintett Völner Pál a végrehajtók korrupciós ügyében
Orbán Viktor tudott a Völner Pál elleni titkos adatgyűjtésről
A Magyar Végrehajtói Kar elnöke a „gazdáját” emlegette, aki jóval befolyásosabb, mint Völner Pál
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat