Ma: 2024.03.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Drágaköves aranygyűrűt akart rabolni a miskolci cigányluvnya
Privátkopó 2023. 11. 29. 6:35:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt, aki - a vád szerint - Miskolcon, napközben az utcán közlekedő időskorú nőt hátulról leütötte és megpróbálta elvenni tőle 100 000 forint értékű, drágakővel díszített aranygyűrűjét.A vádirat szerint a vádlott 2023. június elején, a délutáni órákban, Miskolcon, az utcán gyalogosan közlekedő, nehezen mozgó 78 éves nő mögé lépett és hátulról fejen ütötte. A sértett az ütés erejétől az út melletti árokba esett, mire a vádlott rákiáltott azzal a kijelentéssel, hogy „most megdöglesz”.

A földön fekvő időskorú nőt többször megütötte, a fülébe harapott, majd megpróbálta lehúzni az ujjáról a 100 000 forint értékű, drágakövekkel díszített aranygyűrűjét. Azonban ez és az áldozat karórájának az elvétele sem sikerült, ezért az elkövető az asszony vászontáskáját vette magához, amiben pénztárca, esernyő és csokoládé volt, összességében 10 000 forint körüli értékben.

A vádlott cselekményét a környezetben tartózkodók észlelték és távozásakor üldözőbe vették, ezért a vádlott a szatyrot menekülése közben eldobta.

A vádlotti bántalmazás következtében a sértett súlyos, porctöréses fülsérülést szenvedett el.

Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
30 éve követték el az évszázad magyar bűnügyét
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
Egyre közelebb kerülnek a nyomozók a Fenyő-gyilkosság megrendelőjéhez
40 éve történt a balassagyarmati túszdráma
Indíték nélkül ölhették meg Fenyő Jánost? - Magas, sportos vagy alacsony, vékony testalkatú lehetett az elkövető
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat