Ma: 2024.02.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Egy hónapon belül két nőt erőszakolt meg, eggyel „csak” megkísérelt szexuális cselekményt végezni egy huszonéves görény
Privátkopó 2023. 11. 29. 6:28:00

A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy hónapon belül három nőt próbált megerőszakolni. Egyiküket ki is fosztotta és még haza is akarta vinni magához. Az elkövetőnek kétrendbeli befejezett és egyrendbeli kísérleti szakban maradt szexuális erőszak bűntette, kifosztás bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és magánlaksértés vétsége miatt kell bíróság elé állnia.A vádirat szerint a húszas évei közepén járó elkövető 2023. június 5-én, Bács-Kiskun vármegyében, az 5. számú főút melletti parkolóban támadta meg első áldozatát. A sértett nőt a férfi a hajánál fogva egy erdős területre rángatta, majd ott akarata ellenére, elhúzódóan, több módon is szexuális cselekményt végzett vele. A nő ellenállását úgy törte meg, hogy nyakához egy kést tartva megfenyegette. A férfi a cselekmény során a nő táskájából a benne lévő 34 000 forintot is elvette.

Miután az elkövető végzett a cselekménysorral közölte a sértettel, hogy haza viszi magával, majd arra kényszerítette, hogy együtt gyalog elinduljanak az út mentén. Körülbelül 1,5 kilométer után beértek egy Bács-Kiskun vármegyei községbe és a nő kihasználva, hogy már lakott területen vannak, elszaladt.

A férfi ezt követően 2023. június 10-én, egy Lajosmizsén található ingatlanba próbált meg behatolni azért, hogy az ott lakó, általa egyébként ismert nővel szexuális cselekményt végezzen. A zajra a sértett felébredt és kiszólt a vádlottnak, hogy hagyja békén és menjen el. A férfi fenyegetőzni kezdett, hogy ha nem engedi be, akkor betöri az ajtót és megöli. A nő erre megijedt és kinyitotta az ajtót. A férfi a házban a nőt a kanapéra lökte és megpróbált vele szexuális cselekményt végezni, de nem sikerült izgalmi állapotba kerülnie. Ezt a sértett is észlelte és sikerült végül lebeszélnie a vádlottat a cselekményéről, aki a helyszínről távozott.

2023. július 1-én, ugyancsak az 5. számú főút mentén, Táborfalva külterületén támadott meg a férfi egy újabb nőt. Mellkasát átkarolva, kezeit lefogva berángatta az út melletti erdős-bokros területre. Ezután megfenyegette a sikoltozó sértettet, hogy ha ellenáll, illetve nem hallgat el, akkor megöli. A sértett félelmében engedelmeskedett a vádlottnak, aki ezután több módon is szexuális cselekményt végzett vele, majd a helyszínről elmenekült.

A Dabasi Járási Ügyészség az elkövetővel szemben kétrendbeli befejezett és egyrendbeli kísérleti szakban maradt szexuális erőszak bűntette, kifosztás bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat.

További friss információk
30 éve követték el az évszázad magyar bűnügyét
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
Egyre közelebb kerülnek a nyomozók a Fenyő-gyilkosság megrendelőjéhez
40 éve történt a balassagyarmati túszdráma
Indíték nélkül ölhették meg Fenyő Jánost? - Magas, sportos vagy alacsony, vékony testalkatú lehetett az elkövető
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat