Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Titkos bizonyíték buktathatja le Fenyő kivégzőjét
Blikk 2011. 04. 26. 8:20:00

Az FBI szakemberei is megvizsgálták a Fenyő-gyilkosságnál az elkövető által használt kesztyűt.Titkos bizonyíték a Rohác-ügyben! Információink szerint egy kesztyű lehet a Fenyő-gyilkosság „néma tanúja", ami bizonyíthatja, valóban a Patkány becenevű Jozef Rohác mészárolta-e le a médiamágnás Fenyő Jánost (†44). Ezt a kesztyűt a bérgyilkos dobta el egy kapualjban, csakúgy, mint a többi ruhadarabot. A sapkán és az Agram típusú minigéppisztolyon megtalálták Rohác DNS-ét, azonban ez még nem bizonyítja, hogy ő az elkövető, csak azt, hogy hozzáért ezekhez a tárgyakhoz. A kesztyűben talált DNS azonban egyértelműen csak a gyilkosé lehet. Azt egyelőre nem tudni, hogy Rohác anyagmaradványát megtalálták-e ruhadarabban.

Úgy tudjuk, a gyilkosság után a kesztyűt a magyar rendőrök Amerikába küldték, hogy az FBI keressen a belsejében bőrfoszlányokat, hiszen az akkori magyar technika erre nem adott lehetőséget. Azóta hallgatnak ennek a ruhadarabnak a sorsáról. Mint arról is, hogy nagy valószínűséggel nem rögzítettek ujjlenyomatot a gyilkostól az emberölés helyszínén. Korábban ugyanis arról szóltak a hírek, hogy az elkövető rátenyerelt egy parkoló autóra. Úgy tudjuk azonban, hogy azt éppen ebben a kesztyűben tette, amit Amerikában is vizsgáltak. Mint azt megírtuk, Rohácot egy hete szó szerint belopták Magyarországra, miután múlt hétfőn a szlovák legfelsőbb bíróság kiadta őt. Rohác jelenleg Budapesten, a Nemzeti Nyomozó Iroda Aradi utcai objektumának magáncellájában van. Fenyő meggyilkolásával gyanúsítják.

Fenyő János médiamogult, a Vico Rt. tulajdonosát 1998. február 11-én szitává lőtték Budapesten. Értesülésünk szerint Rohácért cserébe a magyar alvilágban Turekként ismert Haris Sándort kérték a szlovákok.

További friss információk
30 éve követték el az évszázad magyar bűnügyét
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
Egyre közelebb kerülnek a nyomozók a Fenyő-gyilkosság megrendelőjéhez
40 éve történt a balassagyarmati túszdráma
Indíték nélkül ölhették meg Fenyő Jánost? - Magas, sportos vagy alacsony, vékony testalkatú lehetett az elkövető
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat