Ma: 2023.05.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Privatkopo.info 2021. 10. 08. 11:02:00

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást.A rendelkezésre álló adatok szerint 2021 áprilisában, egy Fejér megyei településen, az Országos Mentőszolgálat kért rendőri segítséget egy fenyegetőző, zavartan viselkedő férfi ellátásához.

A szolgálatot teljesítő rendőrök megérkezésekor az ötvenes éveiben járó férfi az ingatlan udvarán tartózkodott, ahol az intézkedő rendőrök felszólították, hogy működjön velük együtt, ő azonban ennek nem tett eleget.

A férfi vállán hevederben egy ácskalapács volt, továbbá két, mintegy egyméteres és másfél méter hosszú vasrudat tartott magánál.

Az intézkedő rendőrök felszólították a férfit, hogy tegye le a nála lévő eszközöket, ő azonban figyelmen kívül hagyta ezt a felszólítást is. Amikor az elkövető észlelte, hogy a rendőr elővette a szolgálati könnygázspray-t, elindult  felé és a jobb kezében tartott vasrudat a válla fölé emelve célzottan a rendőr irányába dobta, ami körülbelül egy méterre esett le a rendőr előtt a földre.

Ezután a másik rendőr is az elkövető felé indult, amikor a férfi a bal kezében tartott vasrudat is eldobta úgy, hogy a rendőrnek el kellett lépnie, hogy a vasrúd ne találja el. A férfi ezután futva menekülni kezdett, majd az udvaron lévő gödörbe ugrott, ahol további támadásra alkalmas eszközök és szerszámok voltak. Végül a rendőrök megtörték a férfi ellenállását és megbilincselték.

Tekintettel arra, hogy  a férfi  a jogszerűen intézkedő rendőrök eljárását erőszakkal akadályozta, a nyomozó ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

Az elkövető nem tett vallomást.

További friss információk
30 éve követték el az évszázad magyar bűnügyét
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
Egyre közelebb kerülnek a nyomozók a Fenyő-gyilkosság megrendelőjéhez
40 éve történt a balassagyarmati túszdráma
Indíték nélkül ölhették meg Fenyő Jánost? - Magas, sportos vagy alacsony, vékony testalkatú lehetett az elkövető
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat