Ma: 2024.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A cigány állítása szerint tartozott neki az általa nem ismert férfi - megverte és kirabolta
Privátkopó 2023. 05. 19. 8:34:00

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 31 éves szolnoki lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. május 17-én, kora este, az újszászi vasútállomás területén pénzt kért egy tápiógyörgyei férfitől, aki megtagadta a kérést. A gyanúsított emiatt veréssel fenyegette a sértettet, majd ököllel a vállán megütötte.A bántalmazott ennek hatására 500 forintot adott át  az agresszív jogsértőnek, de kevesellte a pénzt, ezért arcon csapta a sértettet. Időközben odaérkezett a tápiógyörgyei férfi sógora aki, hogy mentse rokonát, további 5000 forintot adott át az állítólagos tartozás fejében a fenyegetőző bűnelkövetőnek. A bűncselekményt az időközben megérkező vonat szakította meg, amire a sértett felszállt és otthonából tette meg feljelentését. 

A szolnoki nyomozók rendelkezésére igen kevés információ állt az ismeretlen elkövetőről, mégis: a bejelentéstől számított öt órán belül azonosították a 31 éves jászladányi férfit, aki hamarosan a rendőrségi kihallgatóban vallott cselekményéről.

A terheltet rablás bűntett elkövetésével gyanúsítják az egyenruhások. Kihallgatásakor tagadta a bántalmazást. Továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy tartozott neki az általa egyébként nem ismert férfi.  

A nyomozó hatóság a gyanúsított őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat