Ma: 2021.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Őrizetben az apci rabló
Privatkopo.info 2021. 10. 19. 7:40:00

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás kísérlet és garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy apci lakos ellen.A nyomozás adatai alapján a 19 éves férfi 2021. október 16-án, 15 óra 30 perc körül a település egyik utcájában bement egy családi ház udvarába és az ott lakótól először gyógyszert, majd aztán pénzt követelt. A sértett nem adott neki semmit, ezért a férfi bántalmazta és tovább követelőzött, amelyet csak a szomszéd megjelenésekor hagyott abba. A fiatal távozása közben még két ház ablakát, illetve egy ott parkoló autó szélvédőjét is betörte az utcában.

Az adatgyűjtést követően a körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Őrizetben az apci rabló
Kábítószer-kereskedelem gyanújával vettek őrizetbe egy 35 éves férfit
Idős embereket lopott meg és rabolt ki egy 31 éves nő
Négy nőt és három férfit gyanúsítanak kábítószer-kereskedelemmel a debreceni nyomozók
Üzletszerű kerítés miatt kapcsoltak le egy biatorbágyi párt az NNI nyomozói
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat