Ma: 2022.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Bárddal fenyegetőzött a villamoson
Privatkopo.info 2022. 01. 05. 12:29:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2022. január 5-én, 8 óra 2 perckor érkezett bejelentés, amely szerint az 56-os villamoson egy férfi - bárddal a kezében - fenyegetőzik.A BRFK XXII. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 8 óra 7 perckor a Leányka utcai villamosmegállóban elfogták a férfit, akinél egy kisebb bárdot találtak. A férfi az eszközzel korábban megütötte a villamoskocsit.

Az elkövetővel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indítanak eljárást, a bárdot pedig lefoglalták. Az eset során nem sérült meg senki.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve rendszeresen ellenőrzik az egyes járatokat, a megállóhelyeket és azok környékét.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Életveszélyesen megsebesítette a testvérét
Bíróság elé állítják a fegyveres rablót
El akarta gázolni a rendőrt az embercsempész - csak a gépjárműre leadott lövések késztették irányváltoztatásra
Bárddal fenyegetőzött a villamoson
Kiskorú gyermekeik mellett árulták a kábítószert
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat