Ma: 2023.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Gyermek megerőszakolásával gyanúsítanak egy románt - a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene (fotó)
Privátkopó 2022. 11. 09. 9:11:00

Egy augusztus végén elrendelt kötözés lett nyilvános a rendőrség rendszerében, amely szerint a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya szexuális erőszak tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére bűntett elkövetésének gyanújával keresi a székelyudvarhelyi születésű Barta Istvánt.A 42 éves férfi román állampolgár, ennek ellenére egyelőre nem adtak ki ellene sem nemzetközi, sem európai elfogatóparancsot (vagy legalábbis az még nem nyilvános).

A rendőrség - a megjelent körözési adatokon kívül - a nyomozás érdekében nem kíván bővebb tájékoztatást adni.

Aki a képen látható Barta Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

További friss információk
Eltűnt Sztojka Brigitta - és így néz ki 13 évesen (fotó)
62 kilogramm drog lapult a rendszám nélküli autóban
Körözött testvérek
Bűnügyi őrizetben egy ózdi drogdíler
Szegedi embercsempész család rendőrkézen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat