Ma: 2021.11.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Négy éven át kényszerített prostitúcióra egy lányt, legkevesebb 67 millió forintot vett el tőle
Privatkopo.info 2021. 11. 12. 6:42:00

Újabb gyanúsítottat fogtak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelemre specializálódott nyomozói. Az ügy szálai ez év nyarára nyúlnak vissza, amikor a rendőrök egy egymással rokoni kapcsolatban álló csoportot kapcsoltak le, akik Berlinbe szállítottak lányokat és ott a szexiparba kényszerítették őket.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztály Emberkereskedelem Elleni Osztály munkatársai négy sátoraljaújhelyi férfival szemben folytatnak nyomozást minősített emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. A 2021. július 13-án történt elfogás-sorozat még nem jelentette az eljárás végét. Négy hónappal később újabb emberkereskedőt fogtak el a nyomozók.

A nyomozás során beszerzett adatokból kiderült, hogy egy B. Gábor nevű miskolci férfi is tevékenyen részt vett az üzletben 2011. évtől kezdve, amikor is ő maga szállított ki egy fiatal lányt Berlinbe és nagyjából négy évig kényszerítette prostitúcióra.

A lánynak 300-400 eurót kellett naponta megkeresnie, amiből egy csekély összeget tarthatott meg. Ha nem jött össze az elvárt összeg, a férfi a bántalmazástól sem riadt vissza. A négy évig tartó kényszerítés során B. Gábor legkevesebb 67 millió forintot vett el a nőtől és fordította saját maga megélhetésére. Az adatok összefésülését követően B. Gábort 2021. november 11-én, reggel, tartózkodási helyén fogták el az KR NNI nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTO Bükk Közterületi Támogató Alosztály és a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársainak hathatós közreműködésével.

B. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki. A terhére rótt minősített emberkereskedelem bűntett 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

További friss információk
Négy éven át kényszerített prostitúcióra egy lányt, legkevesebb 67 millió forintot vett el tőle
Emberölés kísérlete miatt keresi a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Ernhardt Benedeket (fotó)
Gáz-riasztó pisztollyal lövöldözött egy 19 éves agyalágyult
HÉV szerelvényen végzett önkielégítést egy 39 éves aberrált
Véget ért a nagykőrösi drogterjesztő bűnszervezet működése
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat