Ma: 2021.10.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Üzletszerű kerítés miatt kapcsoltak le egy biatorbágyi párt az NNI nyomozói
Privatkopo.info 2021. 10. 07. 7:00:00

Dánia, Norvégia, Szingapúr, Ausztrália és Dubai is azon célországok között szerepelt, ahova a 32 éves N. Dávid és a 29 éves H. Annamária több magyar nőt prostitúciós tevékenységre beszervezett. A hálózat 2016 és 2019 között jól működött. A biatorbágyi pár rendezte a fiatal hölgyek külföldi kiutazásait, a prostitúciós tevékenységek helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalásait, valamint a külföldi hirdetések feladásait. Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt rendszeresen ők szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket a kuncsaftok címeire.   A kerítők előre megállapodtak a nőkkel abban, hogy bevételükből mekkora fix összeget fizetnek ki számukra, de volt olyan lány is, akinek a keresete 40-50 százalékát kellett átadnia „munkáltatóinak”, továbbá a szállás- és az útiköltségből is részt kellett vállalnia.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Felderítő Főosztály Emberkereskedelem Elleni Osztályán indított büntetőeljárásban a nyomozók azt is kiderítették, hogy a biatorbágyi férfi és nő a prostituáltaknak úgynevezett turnékat is szervezett. Ilyenkor 2-3 naponta váltották a munkavégzésük helyszínéül szolgáló külföldi városokat, hogy még keresettebbé tegyék az általuk kiközvetített nőket az adott külföldi országban.

A beszerzett bizonyítékok alapján az elkövetők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert kerítő tevékenységükkel. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták.

A bűnügyi szakemberek - a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóság Bevetést Támogató Osztály műveleti egységével és a KR Rendészeti Igazgatóság munkatársaival közösen - 2021. október 6-án, kora reggel lepték meg a párost biatorbágyi otthonukban. Az ott tartott kutatás során lefoglaltak több mobiltelefont, SIM kártyát, különböző elektronikai eszközöket, és feljegyzéseket is, amelyek a bűncselekmények elkövetésében játszottak szerepet.

N. Dávidot és H. Annamáriát a KR NNI nyomozói üzletszerű kerítés bűntett elkövetésével gyanúsította meg, ami alapján akár nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti őket a bíróság.       

További friss információk
Négy nőt és három férfit gyanúsítanak kábítószer-kereskedelemmel a debreceni nyomozók
Üzletszerű kerítés miatt kapcsoltak le egy biatorbágyi párt az NNI nyomozói
Kábítószert termesztett a kutató botanikus és az aranykalászos mezőgazdász
Hoteltulajdonos és taxis segítette a pécsi „madamot”
Álrendőr károsított meg egy külföldi házaspárt Budapesten
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat