Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Privátkopó 2024. 06. 20. 6:37:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya 2024. június 3-a és 17-e között szervezett újabb akciót. Ezúttal az I., a II. és a XIII. Kerületi Rendőrkapitánysággal tekintettek át 740 körözési eljárást.Az adatok kiértékelésének és az információk ellenőrzésének eredményeként a BRFK Közrendvédelmi Főosztály és Bűnügyi Bevetési Osztály, illetve az érintett vidéki rendőrkapitányságok munkatársaival 36 körözött személyt fogtak el, megtaláltak két eltűntként keresett embert, négynek a tartózkodási helyét állapították meg a körözést elrendelő hatóság kérésének megfelelően. Az elfogatóparancsokat többek között rablás, testi sértés, zaklatás, lopás, hűtlen kezelés, kifosztás, garázdaság, csalás, kábítószer birtoklása, közokirat-hamisítás és ittas járművezetés miatt adták ki.

Többen nem várták meg, hogy a rendőrök menjenek értük, inkább önként jelentkeztek a hatóságnál, amikor a célkörözési nyomozók telefonon vagy hozzátartozóikon keresztül felvették velük a kapcsolatot. Így tett például az a középkorú nő, akit azért köröztek, mert nem kezdte meg csalás miatt kiszabott három és fél éves börtönbüntetését, egy lopási ügye miatt másfél éve szökésben lévő másik asszony és egy féléves börtönbüntetése miatt bujkáló férfi is. Más a nehezebb utat választotta; egy zaklatás miatt körözött 51 éves férfi házának padlásán próbált elrejtőzni Veresegyházon, amikor meglátta az érte érkező egyenruhásokat - végül többszöri felszólításra ő is előjött.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya rendszeresen szervez hasonló akciókat.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat