Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Privatkopo.info 2022. 05. 04. 8:49:00

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy debreceni fiatal férfival szemben.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2021 év elején több alkalommal is kábítószert rendelt külföldről, de beérkező csomagok ellenőrzését végző hatóság munkatársai megtalálták azokat. A rendőrök a férfit kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A minden részletre kiterjedő nyomozás megállapította, hogy a gyanúsított a rendeléseket megelőzően több debreceni fiatalnak adott el kábítószert. A rendőrök az eljárás során öt fogyasztót azonosítottak, akiket kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

A kábítószer-kereskedelem bűntett minősített esetének elkövetője akár öttől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

További friss információk
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Nincs itthon - dehogy nincs!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat