Ma: 2023.05.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószerrel kereskedett a borsodi házaspár
Privátkopó 2023. 02. 11. 6:48:00

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves férfival és 46 éves feleségével szemben.A gyanúsítottak, 2023. február 8-át, azaz az elfogásukat megelőzően, új pszichoaktív anyagokat szereztek meg és - a beszerzett bizonyítékok szerint - több hónapja árulták azt.

A rajtaütésben résztvevő Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítőosztálya és a „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a helyszínen közel 600 eurót és 400 ezer forint kézpénzt, arany ékszereket, telefonokat valamint a szer csomagolásához és fogyasztásához szükséges eszközöket foglalt le.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a házaspárt őrizetbe vette, és velük szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

A kábítószerek, az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan. Használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

További friss információk
Kábítószerrel és teljesítményfokozókkal kereskedtek, prostituáltakat szobáztattak
Lerobbant cigányokon segített - „hálából” meglopták
Kábítószer-kereskedőre csaptak le a zuglói nyomozók
12 évnél fiatalabb gyereket erőszakolt meg Speigler András, keresik a rendőrök
Bűnügyi őrizetben a marihuána előállító
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat