Ma: 2021.12.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Drogkereskedelemmel gyanúsítanak egy ügyvéd házaspárt
Privatkopo.info 2021. 12. 10. 8:54:00

Egy Pest megyei ügyvéd házaspár nagy tételben szerzett be amfetamint és kokaint, amit továbbértékesítésre adtak el egy solymári férfinak. A nyomozó hatóság őrizetbe vette őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.A nagy mennyiségű drog akkor került elő, amikor házkutatást tartottak a továbbértékesítő férfi lakásán. Ott két kilogramm amfetamint és fél kilogramm kokaint találtak a budapesti rendőrök. A drogok feketepiaci összértéke elérheti a húszmillió forintot. Ezen kívül a férfinál is lefoglaltak egy autót, illetve különböző valutanemekben összesen több mint 17 millió forintnyi készpénzt.

A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányság a 35 éves férfit és feleségét, valamint a 42 éves férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vette, letartóztatásuk indítványozására előterjesztést tettek. Vallomást egyikük sem tett.

Azt a férfit, aki a gyanú szerint az ügyvéd házaspárnak szállította a drogot, még szeptemberben fogták el Budapesten. A kocsijában akkor 900 ezer forint értékű amfetamint és 400 ezer forint értékű kokaint találtak.

További friss információk
Drogkereskedelemmel gyanúsítanak egy ügyvéd házaspárt
Rablás és kábítószer birtoklás miatt vettek bűnügyi őrizetbe egy 34 éves férfit
Melltartójába rejtette a kábítószert
Bűnügyi őrizetben a 15 éves „navajonki”: kifosztások, lopások, betöréses lopások „díszítik” eddigi pályaképét
Kábítószer-kereskedő hálózatot számoltak fel a Pest megyei felderítők
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat