Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Drogkereskedelemmel gyanúsítanak egy ügyvéd házaspárt
Privatkopo.info 2021. 12. 10. 8:54:00

Egy Pest megyei ügyvéd házaspár nagy tételben szerzett be amfetamint és kokaint, amit továbbértékesítésre adtak el egy solymári férfinak. A nyomozó hatóság őrizetbe vette őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.A nagy mennyiségű drog akkor került elő, amikor házkutatást tartottak a továbbértékesítő férfi lakásán. Ott két kilogramm amfetamint és fél kilogramm kokaint találtak a budapesti rendőrök. A drogok feketepiaci összértéke elérheti a húszmillió forintot. Ezen kívül a férfinál is lefoglaltak egy autót, illetve különböző valutanemekben összesen több mint 17 millió forintnyi készpénzt.

A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányság a 35 éves férfit és feleségét, valamint a 42 éves férfit jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vette, letartóztatásuk indítványozására előterjesztést tettek. Vallomást egyikük sem tett.

Azt a férfit, aki a gyanú szerint az ügyvéd házaspárnak szállította a drogot, még szeptemberben fogták el Budapesten. A kocsijában akkor 900 ezer forint értékű amfetamint és 400 ezer forint értékű kokaint találtak.

További friss információk
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Nincs itthon - dehogy nincs!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat