Ma: 2023.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Embercsempészés a gyanú
Privátkopó 2022. 11. 12. 5:38:00

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség szabadidős rendőre figyelt fel Nagykereki határában 2022. november 11-én, 12 órakor három feltűnően piszkos, sáros ruhájú emberre, akiket a helyszínre kiérkező rendőrök igazoltattak. Feltehetően a nő, és a két férfi illegális módon lépett be az országba.A nő és az egyik társa ecuadori állampolgárnak vallotta magát, jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. Az eddig adatok alapján harmadik társuk - aki ecuadori származású spanyol állampolgár - segítséget nyújtott, hogy az országba bejussanak. 

A közelben két személygépkocsi várakozott, amit szintén ellenőriztek az egyenruhások. A rendőrök a két autó spanyol állampolgárságú vezetőjét, valamint a harmadik spanyol állampolgárságú férfit embercsempészés gyanúja miatt előállították, elszámoltatásuk folyamatban van.

A két ecuadori állampolgárral szemben idegenrendészeti eljárás indult.  

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A bűncselekmény szervezője vagy irányítója tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

További friss információk
Eltűnt Sztojka Brigitta - és így néz ki 13 évesen (fotó)
62 kilogramm drog lapult a rendszám nélküli autóban
Körözött testvérek
Bűnügyi őrizetben egy ózdi drogdíler
Szegedi embercsempész család rendőrkézen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat