Ma: 2021.12.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Elfogták a gázpisztolyos rablót
Privatkopo.info 2021. 12. 16. 11:52:00

Pisztollyal fenyegette meg egy Budapest VII. kerületi dohánybolt eladóját 2021. december 13-án, 21 óra 55 perc körül egy maszkos férfi, és elvitte a pénztárból a napi bevételt.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói azonnal megkezdték a rabló felkutatását. A beszerzett adatok segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt, a 21 éves O. Józsefet, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen VII. kerületi tartózkodási helye előtt, az utcán fogtak el 2021. december 15-én, 19 óra 50 perckor.

A férfi átadta a rendőröknek a gáz- és riasztófegyvert, amit a rendelkezésre álló adatok szerint a rablásnál használt. A gázpisztolyt a nyomozók lefoglalták.

A 21 éves férfit a Rablási Osztály nyomozói fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki és őrizetbe vették.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Elfogták a gázpisztolyos rablót
Drogkereskedelemmel gyanúsítanak egy ügyvéd házaspárt
Rablás és kábítószer birtoklás miatt vettek bűnügyi őrizetbe egy 34 éves férfit
Melltartójába rejtette a kábítószert
Bűnügyi őrizetben a 15 éves „navajonki”: kifosztások, lopások, betöréses lopások „díszítik” eddigi pályaképét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat