Ma: 2022.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Elfogták a gázpisztolyos rablót
Privatkopo.info 2021. 12. 16. 11:52:00

Pisztollyal fenyegette meg egy Budapest VII. kerületi dohánybolt eladóját 2021. december 13-án, 21 óra 55 perc körül egy maszkos férfi, és elvitte a pénztárból a napi bevételt.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói azonnal megkezdték a rabló felkutatását. A beszerzett adatok segítségével azonosították a feltételezett elkövetőt, a 21 éves O. Józsefet, akit a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen VII. kerületi tartózkodási helye előtt, az utcán fogtak el 2021. december 15-én, 19 óra 50 perckor.

A férfi átadta a rendőröknek a gáz- és riasztófegyvert, amit a rendelkezésre álló adatok szerint a rablásnál használt. A gázpisztolyt a nyomozók lefoglalták.

A 21 éves férfit a Rablási Osztály nyomozói fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki és őrizetbe vették.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Tizenhat elfogatóparancs volt érvényben a 30 éves jómadár ellen
Kísértés: hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat