Ma: 2023.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Drogot termesztett egy felsőszentmártoni férfi
Privátkopó 2022. 11. 28. 6:43:00

Jelentős mennyiségű kábítószerre, termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 35 éves felsőszentmártoni férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi a házában, valamint Felsőszentmárton külterületén is kábítószert termesztett.A rendőrök 2022. március 9-én, délután tartottak kutatást a gyanúsított lakásán, amely során bruttó 10,2 kg kábítószergyanús növényi származékot, összesen 24 tő kannabiszt, valamint kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét a nyomozóknak, ezt követően őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A nyomozás során beszerzett szakértői vélemények megállapították, hogy a lefoglalt növényi törmelékekből és növényekből THC jelenléte mutatható ki, amely kábítószernek minősül. Azt is megerősítették továbbá, hogy a férfi által termesztett növényegyedek kannabisz növények, amelyek drog előállítására alkalmasak.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Eltűnt Sztojka Brigitta - és így néz ki 13 évesen (fotó)
62 kilogramm drog lapult a rendszám nélküli autóban
Körözött testvérek
Bűnügyi őrizetben egy ózdi drogdíler
Szegedi embercsempész család rendőrkézen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat