Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Három gyanúsított, nyolc csomag kábítószer
Privatkopo.info 2022. 03. 31. 8:50:00

Egy közúti ellenőrzés során találták meg a kábítószert a kiskunfélegyházi rendőrök.Az 5402-es úton ellenőriztek 2021. szeptember 5-én, este a kiskunfélegyházi járőrök egy személyautót. A járműben a sofőrön kívül két utas tartózkodott. A rendőrök a járművezetőnél egy csomag, míg az utasoknál négy, illetve három csomag zöld színű növényi őrleményt találtak. A férfiakat előállították a rendőrkapitányságra.

A kirendelt igazságügyi vegyészszakértő szakvéleménye alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek. Ezen felül a férfiak vizeletmintájából is kimutatta a szakértő a kábítószer jelenlétét.

A kábítószer birtoklása miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték a kiskunfélegyházi rendőrök, akik az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. 

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Nincs itthon - dehogy nincs!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat