Ma: 2021.11.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
HÉV szerelvényen végzett önkielégítést egy 39 éves aberrált
Privatkopo.info 2021. 11. 03. 8:32:00

Lesújtó látvánnyal szembesült két nő a Gödöllő-Budapest útvonalán közlekedő HÉV-en, 2021. október 29-én, délután. Miközben békésen utaztak a szerelvényen, egy férfit pillantottak meg, aki éppen önkielégítést végzett. A döbbenettől lesokkolva tisztes távolságba mentek a férfitől, és gondolkodás nélkül hívták a rendőrséget.A helyi zsaruknak nem volt sok időre szükségük a férfi azonosításához, egyre szaporodó információik alapján egészen Nagytarcsáig mentek. Otthonában megtalálták és elfogták a 39 éves T. Pétert, és már indultak is vele a kapitányság előállító helyiségébe. Kihallgatásán a férfi a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett.

Az aberrálttal szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

További friss információk
HÉV szerelvényen végzett önkielégítést egy 39 éves aberrált
Véget ért a nagykőrösi drogterjesztő bűnszervezet működése
Alvó ismerősét fosztotta ki egy tokodi férfi
Őrizetben az apci rabló
Kábítószer-kereskedelem gyanújával vettek őrizetbe egy 35 éves férfit
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat