Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Hirtelen ötlettől vezérelve követett el bűncselekményeket
Privátkopó 2024. 01. 18. 8:42:00

A 49 éves elkövető tavaly december 30-án, Dunaújvárosban, a Technikum városrészben sétálgatott, amikor a Bocskai utcában felfigyelt későbbi áldozatára, akit ezek után követni kezdett.A Bocskai utca egyik társasházának bejáratához érve aztán a 64 éves sértettet hátulról hirtelen a földre rántotta, majd a kiszolgáltatott férfit fejen rúgta. A támadó elvette az idős ember tárcáját a benne található pénzzel együtt, és gyorsan elhagyta a helyszínt. 

Néhány órával később a férfi ismételten lecsapott. Az éjszaka beköszöntével egy péküzemet vett célba a Gutenberg közben, amelynek üvegajtaját betörte, és az azon található biztonsági rácsot egy kővel leütötte. A betörést követően nagy mennyiségű pékáruval távozott az épületből.

A  dunaújvárosi nyomozók a tudomásukra jutott bűncselekményekkel kapcsolatban azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, a térfigyelő kamerarendszer felvételeinek megtekintése után pedig minden kétséget kizáróan azonosították a 49 éves bűnelkövetőt.

A férfit január 16-án, reggel, otthonában fogták el az egyenruhások, aki részletes beismerő vallomásában ugyan elismerte a bűncselekmények elkövetését, de tettét egyik esetben sem tudta megindokolni. Állítása szerint mindkét esetben hirtelen támadt ötlettől vezérelve követte el azokat. 

További friss információk
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
Emberölés a főváros VII. kerületében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat