Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószerrel üzleteltek
Privátkopó 2024. 05. 04. 6:52:00

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogtak egy hódmezővásárhelyi férfit és egy algyői nőt, akik drogot árultak, továbbá az őket szállító autóvezetőt is előállították.A megalapozott gyanú szerint egy 32 éves férfi és egy 35 éves nő 2024. március 12-től - haszonszerzés céljából - kábítószerrel, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A páros május 2-án Hódmezővásárhely felé tartott, amikor a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai elfogták őket. Rajtuk kívül a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a gépjármű vezetőjét is, akinél a kábítószer-vizsgálat pozitív eredményt mutatott.

A páros ellen kábítószer-kereskedelem bűntette, a fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók őrizetbe vették a két drogkereskedőt, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat