Ma: 2021.11.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kifosztás: az idős nő nyugdíjára fájt a foga a 37 éves „navajonkinek”
Privatkopo.info 2021. 11. 12. 6:47:00

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy 37 éves férfivel szemben, aki kifosztott egy idős hölgyet a városban.A megalapozott gyanú szerint a helybéli elkövető 2021. szeptember 16-án, délelőtt egy kerékpárját toló idős hölgy figyelmét elterelte és - az áldozat idős korát kihasználva - a bicikli kosarából kilopta a táskáját majd a zsákmánnyal a helyszínről elmenekült.

A bejelentést követően az egyenruhások a sértettel együttműködve, mintegy 30 percen belül azonosították az elkövetőt a városban, akit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy L. T. Norbert 2021. szeptember elején csaknem ötszázezer forint értékben horgászfelszerelést is lopott egy parkoló autóból. Az férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását az ügyészségen. A gyanúsítottnak kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

A nyomozók az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.

További friss információk
Kifosztás: az idős nő nyugdíjára fájt a foga a 37 éves „navajonkinek”
Négy éven át kényszerített prostitúcióra egy lányt, legkevesebb 67 millió forintot vett el tőle
Emberölés kísérlete miatt keresi a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Ernhardt Benedeket (fotó)
Gáz-riasztó pisztollyal lövöldözött egy 19 éves agyalágyult
HÉV szerelvényen végzett önkielégítést egy 39 éves aberrált
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat