Ma: 2023.09.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Már a rendőrség „vendégszeretetét” élvezi a jászsági drogterjesztő
Privátkopó 2023. 05. 05. 10:33:00

A megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi az elmúlt egy évben új pszichoaktív anyaggal kereskedett Jászjákóhalmán.Egy jászjákóhalmai férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített - főként helyi lakosoknak - 1000-2000 Ft/pakk áron új pszichoaktív anyagot.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársainak és a  Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével 2023. május 2-án elfogták és előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, később a bíróság elrendelte letartóztatását.

A nyomozók az eljárás során 41.7 gramm - a vegyész szakértői szakvélemény szerint - új pszichoaktív anyagot, valamint 0.4 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, és a kiporciózáshoz használatos eszközöket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében mobiltelefonokat, ékszereket és több mint 300 000 forint készpénzt biztosítottak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

További friss információk
Elfogták az ismerőseinél bujkáló körözött bűnözőt
Ezek a lekapcsolt Kis Grófo-rajongók is ízléses lakberendezési tárgyakra költötték a kemény munkával megkeresett pénzüket
Megöltek egy nőt Tengelicen
Emberölés miatt keresi a rendőrség a 25 éves Ruszó Dzsenifert
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat