Ma: 2024.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Csak a szokásos: kábítószerrel kereskedtek a „c-típusúak”
Privátkopó 2023. 09. 20. 7:46:00

A jászsági rendőrök három helyi lakost gyanúsítanak azzal, hogy új pszichoaktív anyagnak minősülő szerrel kereskedtek Jászladányon, ráadásul ezt bűnszövetségben, szervezetten, előre megállapodva követték el.Egy, a Jászberényi Rendőrkapitányságon zajló büntetőeljárásban olyan információ jutott a rendőrök tudomására, amely szerint egy jászladányi férfi, annak párja, és egy nőismerősük kábítószert árulnak a településen. A vásárlókat a házuknál szolgálták ki, az illegális szert 1000 forint/pakk áron értékesítették.

A jászsági rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO és a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság MEKTA bevetési egységeinek segítségével 2023. szeptember 18-án - egy időben több helyszínen - kutatást tartottak kábítószerkereső kutyákkal.

A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 51 éves férfit és 34 éves párját, valamint 33 éves női társukat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették őket, és letartóztatásukra tettek előterjesztést.

A kutatás során a rendőrök fehér kábítószergyanús anyagot találtak, ami az előzetes szakvélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. Ezen kívül több kerékpárt, elektronikai terméket és kéziszerszámot foglaltak le a nyomozók a férfitól, a gyanú szerint azok bűncselekményből származnak, eredetüket tovább vizsgálják.

További friss információk
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat