Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben a szekszárdi kábítószer-kereskedő
Privátkopó 2024. 01. 26. 5:15:00

A Terrorelhárítási Központ munkatársainak közreműködésével fogták el azt a 28 éves szekszárdi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert és pszichoaktív anyagot árult.A szekszárdi nyomozóknak információjuk volt arról, hogy egy helyi lakos a városban kábítószert és új pszichoaktív anyagot ad el. A rendőrök tudták, hogy a 28 éves férfi korábban több erőszakos bűncselekményt követett el, amelyekért éveket ült börtönben, ahonnan nemrégiben szabadult feltételesen.

Őt azonban ez sem riasztotta vissza attól, hogy továbbra is bűncselekményekből éljen. A nyomozóknak információjuk volt arról is, hogy a férfinél lőfegyver lehet, ezért elfogásához a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak a segítségét kérték, akik 2024. január 24-én elfogták a 28 éves dílert.

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedés miatt hallgatták ki. T. A. nem tett vallomást, tagadta bűnösségét.

Lakhelyén és több más helyszínen is kutatást tartottak, ahol számos kábítószergyanús anyagot - zöld növényi törmeléket, tablettákat és fehér port -, továbbá azok csomagolásához használatos tárgyakat és eszközöket találtak. A kutatás során lefoglaltak több pisztolyt és készpénzt is.

A férfi nemcsak árulta, hanem fogyasztotta is a kábítószert, ezt a mintavételek is igazolták. T. A.-t őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

A szekszárdi rendőrök vizsgálják, hogy a bűncselekményekkel mások összefüggésbe hozhatók-e.

További friss információk
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
Emberölés a főváros VII. kerületében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat