Ma: 2024.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószer-kereskedőket fogtak el Hajdú-Biharban
Privátkopó 2023. 05. 08. 10:36:00

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóinak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy kisebb kábítószer-terjesztő hálózat működik a vármegyében. A bűnügyesek azonnal hozzáfogtak a nyomozáshoz és bizonyítékokat gyűjtöttek a szervezet működésével kapcsolatban.A hajdú-bihari felderítők és vizsgálók - a Cívis, valamint a Körös Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen - 2023. május 3-án ütöttek rajta a hálózat négy tagján. Egy 31 éves hajdúszoboszlói, egy 22 éves tetétleni, valamint két 32 éves kabai férfit fogtak el, majd hallgattak ki gyanúsítottként. A két kabai lakost bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók, a Debreceni Járásbíróság pedig egyikőjük letartóztatását elrendelte, míg a másik férfi bűnügyi felügyeletéről döntött. Nekik bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt kell felelniük.

Két társuk az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás adatai szerint mind a négyen vármegye-szerte árulták a kábítószert. Az otthonaikban tartott kutatások során a rendőrök közel 5 millió forint készpénzt, kábítószergyanús port és zöld növényi származékokat, valamint a tiltott szerek árusításához szükséges eszközöket foglaltak le.

További friss információk
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat