Ma: 2024.05.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószerrel kereskedett egy 53 éves nyíregyházi férfi
Privátkopó 2023. 11. 08. 8:18:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt 2023. november 6-án elfogtak egy 53 éves helybeli lakost. A nyomozás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzésből kábítószert árusított a környezetében élő fogyasztóknak.A rendőrök a B. István garázsában és lakásában tartott kutatás során 334 gramm különböző típusú és hatóanyagú droggyanús anyagot, ecstasy tablettákat és a porciózáshoz használt mérleget találtak és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt alapján a lefoglalt anyagok kokaint, amfetamint és cannabist tartalmaznak.

A nyíregyházi nyomozók B. Istvánt kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával hallgatták ki, és őrizetbe vették.

További friss információk
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat