Ma: 2023.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószerrel kereskedett egy 53 éves nyíregyházi férfi
Privátkopó 2023. 11. 08. 8:18:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt 2023. november 6-án elfogtak egy 53 éves helybeli lakost. A nyomozás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzésből kábítószert árusított a környezetében élő fogyasztóknak.A rendőrök a B. István garázsában és lakásában tartott kutatás során 334 gramm különböző típusú és hatóanyagú droggyanús anyagot, ecstasy tablettákat és a porciózáshoz használt mérleget találtak és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt alapján a lefoglalt anyagok kokaint, amfetamint és cannabist tartalmaznak.

A nyíregyházi nyomozók B. Istvánt kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával hallgatták ki, és őrizetbe vették.

További friss információk
Elfogták a szökött cigánynőt
Kábítószerrel kereskedett egy 53 éves nyíregyházi férfi
Kiszagolta a rendőr a marihuánát
Ballonkabátos mutogatós
Életveszélyesen fenyegette a rendőrt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat