Ma: 2023.09.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kábítószer-kereskedőre csaptak le a zuglói nyomozók
Privátkopó 2023. 05. 17. 9:55:00

A BRFK XIV. Kerület Rendőrkapitányság rendőrei 2023. május 6-án egy XIV. kerületi alagsori lakásba mentek ki, mivel a gyanú szerint ott egy férfi kábítószert árult. Vevőitől azokért három és ötezer forint közötti összeget kért.Az alagsorban lévő lakásban az egyenruhások egy férfit fogtak el, majd  ott kutatást tartottak. Ennek során közel fél kiló zöld növényi és ugyanennyi por állagú kábítószergyanús anyagot, valamint több, üvegbe vagy dobozba tárolt tablettákat és folyékony anyagot is találtak. Ezek mellett a drog porciózásához, kereskedelméhez és fogyasztásához használt mérlegeket, szívószálakat, nejlon tasakokat, mobiltelefonokat és SIM kártyákat, laptopot, és közel egymillió forintot foglaltak le.

A feltételezett elkövető a tárolóedényeket „ANFI”, „Matrix drops” és „Cannabis” feliratokkal címkézte fel.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a nyomozók által lefoglalt anyagok között volt marihuána és amfetamin is, a feketepiaci értékük mintegy 4,5 millió forint. 

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága a 45 éves T. Zsoltot kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Elfogták az ismerőseinél bujkáló körözött bűnözőt
Ezek a lekapcsolt Kis Grófo-rajongók is ízléses lakberendezési tárgyakra költötték a kemény munkával megkeresett pénzüket
Megöltek egy nőt Tengelicen
Emberölés miatt keresi a rendőrség a 25 éves Ruszó Dzsenifert
Csak a szokásos: szexet ígértek a cigánylányok, verés és rablás lett belőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat