Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kapualjban árulta a drogot egy feleslegesen született nigériai
Privátkopó 2024. 02. 29. 8:18:00

Opiátot és cannabist árult a nyomozók információja szerint egy nigériai állampolgár a főváros VII. kerületében.A 40 éves férfi a gyanú szerint egy társasház kapualjában árulta napi rendszerességgel a kábítószert. A díleren és az egyik vásárlóján 2024. február 20-án, éppen átadáskor csaptak le az erzsébetvárosi nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály egységével együttműködve.

A férfi lakásában tartott kutatás során 0,7 kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot, 70 gramm - az elsődleges szakértői vélemény szerint - opiátot, mérleget és közel 3 millió forintot foglaltak le. A drogokból 121 adagot már előre kiporcióztak simítózáras tasakban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 40 éves nigériai állampolgárt kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

További friss információk
Nyugdíjas nőt kényszerítettek prostitúcióra Szigetváron
Prostitúcióra bírt rá több fiatal lányt egy miskolci férfi és nő
Temetőben raktározta a kábítószert anya és fia
Gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött Tapolcán
Makói kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat fogtak el
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat