Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rács mögött a keceli drogterjesztő „kiccsalád”
Privátkopó 2023. 12. 14. 6:58:00

A kiskőrösi rendőrök - összehangolt akcióban - egy keceli család több tagját is őrizetbe vették kábítószer-kereskedelem gyanújával.Még tavaly nyáron jutott a rendőrök tudomására, hogy Kecelen egy helyi lakos drogot árul. A nyomozók beleásták magukat a munkába, és kiderítették, hogy az illegális bizniszt már 2021. februártól végzik. A férfi kokainnal és új pszichoaktív anyaggal - a köznyelvben kristályként elterjedt fehér porral - kereskedett a lakásán. Ráadásul a díler az élettársát és a lányát is bevonta a terjesztésbe, távollétében a nők árulták a tiltott szert.

A település rendőrei - a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának közreműködésével - 2023. december 12-én csaptak le a tettesekre keceli otthonukban. Az ingatlan átvizsgálásakor fóliába csomagolt fehér port és kábítószer fogyasztásához és terjesztéséhez szükséges eszközöket - fóliákat és mérleget - foglaltak le a nyomozók.

A razzia során három főt - egy 46 éves férfit, valamint egy 31 és egy 24 éves nőt - állítottak elő, őket új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsítják. A triót gyanúsítottként hallgatták ki, majd a férfit őrizetbe is vették, és kezdeményezik a letartóztatását.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az őrjöngő
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat