Ma: 2022.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két idős embert ölt meg egy elmebeteg
Privatkopo.info 2021. 12. 17. 9:50:00

A Fejér Megyei Főügyészség többszörösen minősülő emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2021. március 7-én, egy Fejér megyei településen két idős személyt ölt meg az otthonukban.A vád szerint a gondnokság alatt álló férfi éjjel - az otthonából - gyalog elindult azért, hogy élelmiszert szerezzen. A sértettek ingatlanára a kerítésén átmászva bejutott, a füstölőkamra lakatját egy vascsővel lefeszítette és magához vette a helyiségben tárolt füstölt árut, azonban a cselekménye során az ingatlan lakói megzavarták. A vádlott ekkor az élelmiszer megtartása érdekében a 81 és 73 éves sértettet a nála lévő 13,5 cm pengehosszúságú késsel többször megszúrta. A sértettek a szúrások következtében fellépő vérveszteség miatt az udvaron rövid időn belül elhunytak.

A férfi a holttesteket az udvaron lévő vízaknába rejtette, gallyakkal és az aknafedéllel lefedte, majd a húsokat az útközben talált kerékpárra pakolta. A férfi magához vett egy 10 000 forintos bankjegyet is, amelyet a konyhában talált, és elindult haza. A rendőrséget hajnalban a kutyaugatásra felfigyelő szomszédok értesítették.

Az ügyészség vádiratában a terhelt büntethetőséget kizáró kóros elmeállapotára tekintettel vád alóli felmentését, kényszergyógykezelés elrendelését, valamint az előzetes kényszergyógykezelés fenntartását indítványozta.

További friss információk
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Nincs itthon - dehogy nincs!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat