Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kétszer is megerőszakolta volt barátnőjét, meg is verte a 37 éves nőt
Privátkopó 2023. 02. 21. 9:34:00

A dabasi nyomozók befejezték annak a 41 éves felsőlajosi férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint békülési szándékkal találkozóra hívta volt barátnőjét, majd kétszer is megerőszakolta és megverte a 37 éves nőt.Az áldozat kérte a rendőrök segítségét, miután 2022. június 13-án, kora este volt barátja - arra hivatkozva, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat - találkozót kért tőle. A 37 éves nő beleegyezett és elment a férfi táborfalvai lakásához. A házba nem akart bemenni, de a férfi addig hízelgett, míg meggondolta magát. Ölelgette, a szoba felé terelgette, miközben folyamatosan kérlelte, béküljenek ki! A nő azonban hajthatatlan volt, visszautasította az intenzív közeledést, eltolta magától a férfit és közölte, „nem akar tőle semmit”.

A férfi azonban másként gondolta. Hiába állt ellen, az ágyra lökte volt párját. Hasra fordította, egyik kezével lefogta a folyamatosan védekezni próbáló sértettet, a másik kezével lehúzta a rövidnadrágját és a fehérneműjét, majd megerőszakolta. Miután végzett, kiabálni kezdett vele, többször ököllel és tenyérrel is megütötte a nő fejét és karját, majd újra az ágyra lökte, és újra megerőszakolta. Miután az asszonynak sikerült elhagynia a házat, hívta a rendőrséget. Az áldozat az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A dabasi rendőrök néhány órával később, felsőlajosi lakásában elfogták, majd előállították a férfit.

Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt részben beismerte. A bántalmazást nem tagadta, ám a nő megerőszakolását igen. Elmondta, hogy volt párjával „se veled, se nélküled” viszonyban vannak. Vallomása szerint a gyanúsításban szereplő időpontban nem volt köztük szexuális együttlét, az szerinte egy nappal korábban történt, amit szerinte mindketten akartak.

A Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta bűnügyi felügyeletben lévő, 41 éves férfi ellen a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat