Ma: 2024.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kiszagolta a rendőr a marihuánát
Privátkopó 2023. 10. 16. 13:25:00

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 5 kilónyi zöld növényi törmeléket és fél tucatnál is több marihuánatövet találtak egy házban.Egy kecskeméti rendőr adatgyűjtést végzett egy helyi ingatlanban, amikor furcsa, jellegzetes szagra lett figyelmes. Gyanúját - amely szerint a házban marihuánatermesztés folyhat - megosztotta parancsnokával, aki bízott munkatársa „nyomozói szimatában”, ezért az épületben szemlét tartottak. Kiderült, a rutinos zsaru nem tévedett: a rendőrök az udvaron hét tő marihuánát találtak a gondozáshoz szükséges eszközökkel, valamint befőttesüvegekben és vödörben további 5 kg. zöld növényi törmeléket.

A kábítószer termesztésével egy 43 éves férfit gyanúsítanak, őt őrizetbe is vették. Az egyébként büntetett előéletű K. István nem ismeretlen a rendőrök előtt: néhány hónapja egy közúti igazoltatás során elővett a zsebéből egy maréknyi zöld anyagot, amelyet a szájába tömött azért, hogy az ellene szóló tárgyi bizonyítékot megsemmisítse. Akkor járművezetés bódult állapotban vétsége miatt indult ellene eljárás.

A nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását, amelyet a járásbíróság - a kecskeméti ügyészség indítványára - elrendelt.

További friss információk
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat