Ma: 2024.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kivontak a forgalomból egy nyíregyházi drogdílert
Privátkopó 2023. 09. 28. 10:13:00

A szabolcsi nyomozók az elfogás után több mint 100 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint két és félmillió forintot foglaltak le.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai - összehangolt akció keretében - a városban intézkedtek egy személykocsi sofőrje ellen 2023. szeptember 25-én. A rendőrök a 36 éves helyi K. Richárd által vezetett autóban bruttó 98,9 gramm fehér masszát és 12,5 gramm droggyanús növényi származékot találtak.

A szakértői vélemény alapján a lefoglalt anyagok amfetamin- és cannabis tartalmú kábítószerek.

A nyomozás adatai szerint K. Richárd Nyíregyháza területén rendszeresen értékesített drogot kiterjedt fogyasztói körében. A nyomozók a férfi lakásán a kábítószer kiméréséhez és csomagolásához használt precíziós mérleget és alufóliát, valamint több mint két és félmillió forintot foglaltak le.

K. Richárdot kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat