Ma: 2024.07.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A BRFK nyomozói több mint egy kilogramm drogot találtak a szorgalmas dílernél
Privátkopó 2023. 11. 29. 7:27:00

A fővárosi rendőrök több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le egy VII. kerületi dílertől.A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Főosztály nyomozói aprólékos felderítő munka és összehangolt akció eredményeként - a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen - 2023. november 23-án, Budapesten fogtak el egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Erzsébetvárosban, a Király utca környékén terjesztett kábítószert.

A rendőrök két belvárosi lakást kutattak át, ahol közel egy kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak; az előzetes adatok szerint amfetamint, marihuánát és kokaint. A lefoglalt anyagok értéke megközelíti a 4 millió 500 ezer forintot.

A BRFK nyomozói K. Lászlót előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, majd az illetékes bíróság letartóztatásba helyezte.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat